4.10.2008

Teknolojik Oyunlar ve Oyuncaklar


Laserli pinpon:Pinponu laserle oynamak isteyenler için, üretilmiş (pinpon oyunu değil ama benziyor). Nintendo'nun sansasyonel oyun konsolu Wii'den sonra bu tür teknolojiler daha da gelişeceğe benziyor.


buzdolabı mıknatısı:
Bu mıknatıs her buzdolabını açtığınızda sizinle konuşuyor. Tabii ki Homer'ın ağzından. Espirileri tabii ki bira üzerine. Bira severlerin beğenebileceği eğlenceli bir ürün.






Minik uzaktan kumadanlı uçak:Uçak uçurmyaı seven fakat açık havada yer bulamayanlar için, ufak da olsa bir tatmin. Veya herkes için eğlenceli bir oyuncak... Bu minik uçağı kumandasıyla ev içerisinde uçurabiliyorsunuz.




Elektrik Futbol:
Oyuncuları "titreşimli" masasına yerleştiriyorsunuz, yukarı aşağı sağa sola hareket ettirebiliyorsunuz, elbetteki paslaşma kabiliyetleri de var. Gerçeğine oldukça yakın ve futbol fanatikleri için geliştirilmiş.






USB fare tekerleği:


Bu tekerleği USB' ye takıyorsunuz, sonra klavye ile yazmaya başlıyorsunuz. Ne kadar hızlı yazarsanız tekerlek de o kadar hızlı dönüyor.



Bluetooth' lu LEGO Araba:

Zamanında legolardan araba yapmak için tekerlek bulmaya çalışmak, Concorde burnu bulmak kadar zor bir işti, şimdi ise uzaktan kumandalı lego araba bulmak bile mümkün. Bluetooth' u olan bu araba arabanın kontrolü resimde görülen mouse ile yapılıyor.

1 yorum:

elay dedi ki...

s.a.hayırlı akşamlar.ziyarete gelmiştim.cbox görünmüyordu.ben de selamsız dönmek istemedim.a.e.o.